Έχετε αναζητήσει πολλές φορές πληροφορίες για τις τουρμπίνες βαφής αλλά συνήθως πληροφορίες ήταν ελλιπείς έως και ανύπαρκτες;

Για αυτό είμαστε εμείς εδώ να λύσουμε όλες τις βασικές σας απορίες γύρω από τα συγκεκριμένα συστήματα βαφής.

Οι Τουρμπίνες Βαφής ή αλλιώς Τουρμπίνες Θερμού Αέρα αποτελούν ένα αρκετά εύκολο και εύχρηστο τρόπο βαφής, ικανό να σας προσφέρει απόλυτη φορητότητα σε κάθε εργασία  σας, ψεκασμό μιας ευρείας γκάμας υλικών και υψηλού επιπέδου φινίρισμα.

Οι Τουρμπίνες Βαφής ενδείκνυνται κυρίως για εργασίες στιλβώσεων όπως είναι οι εργασίες σε κότερα και κουφώματα και για βαφές μεταλλικών κατασκευών για απόδοση υψηλού επιπέδου.

Για την σωστή χρήση τους, καλό είναι να γνωρίζετε ότι οι τουρμπίνες βαφής συνήθως διαθέτουν πολλά και διαφορετικά στάδια απόδοσης. Η επιλογή του σωστού σταδίου εξαρτάται από την επιλογή του σωστού μοντέλου που μπορεί να σας προσφέρει την κατάλληλη πίεση ανάλογα με το υλικό που θέλετε να ψεκάσετε.

Οι Τουρμπίνες Βαφής της Graco συγκεκριμένα, χαρακτηρίζονται από την μεγάλη διάρκεια ζωής, από τα συστήματα αυτόματης αναμονής και επανεκκίνησης, από την μεγάλη γκάμα σε ακροφύσια και από το ηλεκτρονικό σύστημα αναγνώρισης της απόδοσης που προσαρμόζει την πίεση ανάλογα με την εργασία που εκτελείται.

0ι τρείς βασικοί τύποι που διαθέτει η Graco είναι οι εξής:

  • Standard: Κατά τον τύπο αυτό, η τουρμπίνα διαθέτει 4 στάδια, έχει ισχύ 9 bar και προκαθορισμένη παροχή αέρα στο πιστόλι.
  • Procontractor: Κατά τον τύπο αυτό, η τουρμπίνα διαθέτει 3 στάδια και ισχύ 7 bar ή ισχύ 9.5 bar και 5 στάδια απόδοσης αντίστοιχα.
  • Procomp: Κατά τον τύπο αυτό, η τουρμπίνα διαθέτει ισχύ 9.5 bar, 5 στάδια απόδοσης και απομακρυσμένο κάδο υλικού 2L που μειώνει το χρόνο εργασίας και ελαχιστοποιεί την καταπόνηση του χειριστή.

Ελπίζουμε να σας φάνηκε χρήσιμο το κείμενο μας και να σας βοηθήσαμε έστω και λίγο στην επιλογή της τουρμπίνας που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.